Når kan det lønne seg med forbrukslån for kjøp av bil?

04.04.2024

REKLAME – Gjesteinnlegg

Av og til kan det lønne seg å ta opp forbrukslån for å kjøpe bil. Denne guiden lærer deg når usikrede lån er konkurransedyktige med andre lånetyper.

Dette bør du tenke på når du skal leie bil

28.03.2024

REKLAME – Gjesteinnlegg

Her er en god huskeliste for deg som skal leie bil. Den inneholder det meste du bør tenke på for å få en ukomplisert og behagelig leieopplevelse.

Fordelen med mobile soveplasser

18.03.2024

REKLAME – Gjesteinnlegg

Hva er likheten mellom en romslig bil og gode sovesofaer? Begge tilbyr en mobil soveplass i tilfelle du skulle trenge det. Selv om både en bil og gode sovesofaer kanskje ikke er de mest tradisjonelle soveplassene, kan det være situasjoner hvor det er behov for flere soveplasser enn den vanlige sengen.

Symptomer på slitte eller skadede registerreimfôringer

30.08.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

En viktig komponent i bilmotoren er registerreimen. Den sørger for at motorens bevegelige deler holder seg i drift. Selv de minste vibrasjoner eller annet avvik med denne reimen kan føre til alvorlige konsekvenser.

Bremseforsterker: Funksjoner, typer, symptomer og testing

30.08.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Bremseforsterkeren, som også ofte kalles bremsekraftforsterkeren, er en svært viktig del av bilens bremsesystem.

Hvorfor stabilisatorstag bryter sammen, og hvordan dette kan unngås.

29.08.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Et stabilisatorstag er en viktig komponent i bilens fjæringssystem, og har som ansvar å opprettholde kjørestabilitet og komfort. Staget skal også forhindre overdreven sideveis bevegelse når kjøretøyet svinger, fordele belastningen jevnt mellom hjulene og forbedre bilens håndtering på veien.

Bilrace – en av de mest populære sportene i verden

01.08.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Sport har en enestående evne til å fengsle hjerter, overskride grenser og forene mennesker over hele verden.

Vedlikehold av ny bil: Få en organisert og ryddig garasje til den nye bilen din

04.07.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Har du kjøpt en ny bil og ønsker å ta best mulig vare på den? Da er det ideelt å oppbevare bilen i garasjen.

Ut på eventyr: Tips for å velge den perfekte leiebilen på Island

20.06.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Når du planlegger en aktiv ferie på Island, kan det være en god idé å vurdere å leie en bil for å utforske destinasjonen på egen hånd.

Stempelmotorer

01.06.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Stempelmotorer har vært en integrert del av motorteknologien i over 250 år. De har gjennomgått betydelige forbedringer og videreutvikling for å oppnå høyere ytelse, effektivitet og reduserte utslipp av skadelige gasser. I denne artikkelen vil vi utforske ulike aspekter ved stempelmotorer, inkludert deres typer, bruksområder, funksjon og levetid.

Fra renslighet til frihet: Den allsidige rollen til håndklær i bilen din

23.05.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Når det gjelder å opprettholde et rent og organisert bilinteriør, viser håndklær seg å være en uvurderlig ressurs.

Du kan søke på disse jobbene i bilindustrien

25.04.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Bilindustrien er en dynamisk og stadig utviklende bransje som tilbyr ulike jobbmuligheter til personer med ulike ferdigheter og utdanningsbakgrunn. Fra utvikling og produksjon til markedsføring og salg, det er mange roller i bilindustrien. For å skille seg ut i det konkurranseutsatte arbeidsmarkedet er det imidlertid viktig å lage en overbevisende CV som fremhever dine relevante ferdigheter og erfaringer.

4 tips for å gjøre drivstoff og transport med bil billigere

01.03.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

De aller fleste har blitt påvirket av de store prisøkningene vi har hatt i samfunnet det seneste året. Det aller meste har blitt mye dyrere, inkludert drivstoff, noe en husholdning med en bensin- eller dieseldrevet bil bruker mye penger på. Heldigvis finnes det noen tips som kan gjøre det litt billigere for deg som kjører bil, som det er verdt å få med seg om man vil gjøre hverdagen litt billigere.

4 alternativer for finansiering av bilkjøp

01.03.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Hvis du drømmer om en ny bil, så er du kanskje interessert i noen alternativer for å finansiere kjøpet? Det er jo ikke bare, bare å kjøpe en bil, da dette som oftest er en stor og kostbar affære. Heldigvis finnes det en rekke måter å finansiere kjøpet på, slik at du kan kjøpe bilen du ønsker deg.

Brukte bildeler: Hvordan kjøpe bildeler til elbilen?

07.02.2023

REKLAME – Gjesteinnlegg

Når det kommer til å kjøpe brukte bildeler for elektriske biler, er det viktig å være klar over at ikke alle deler er like. Det er viktig å velge kvalitet og å være klar over hva du trenger.

Her kan forhandlere kjøpe og selge bil på nett!

23.11.2022

REKLAME – Gjesteinnlegg

Bil er en av de tingene mange nordmenn kjøper på nett. Det er kanskje ikke så rart, fordi det jo koster en pen sum å skulle ha seg en ny bil, og da vil man kjøpe dem på de aller beste plattformene.

Billån uten sikkerhet gir et fleksibelt lån

12.05.2022

REKLAME – Gjesteinnlegg

Går du med planer om å kjøpe bil? Et billån uten sikkerhet kan være et godt alternativ til det tradisjonelle billånet, uavhengig av om bilen er ny eller brukt.

Topp 5 tips for bobilferie

15.03.2022

REKLAME – Gjesteinnlegg

Ser du etter en morsom og rimelig ferie i år? Hvorfor ikke prøve en bobiltur?! Bobil er en fin måte å se landet på mens du nyter alle hjemmets bekvemmeligheter. Men før du kjører avgårde med bobil, er det et par ting du bør vite.

Hvordan få råd til en ny bil?

10.02.2022

REKLAME – Gjesteinnlegg

Ønsker du en ny bil, men er usikker på hvordan du skal håndtere økonomien? Vi gir deg noen gode råd om hvordan du får råd til en ny bil.

Nyttig informasjon om bremseklosser og bremsevæske

28.12.2021

REKLAME – Gjesteinnlegg

I denne artikkelen får du praktisk informasjon om tegn på slitasje, hvordan du forlenger levetiden, bytteintervaller samt veiledning for bytte av bremseklosser og bremsevæske.

En god tilstand og drift av bremseklosser samt riktig tilførsel og god kvalitet på bremsevæsken er svært viktig for veisikkerheten, både for deg selv og de andre trafikantene. Derfor er det viktig å vite hvilke tegn du bør se etter når et bytte må gjennomføres og hvordan du kan påvirke levetiden til disse komponentene.

Nyttig og praktisk informasjon om clutchlameller

14.12.2021

REKLAME – Gjesteinnlegg

Her får du informasjon om funksjonen til clutchlamellen i bilen din samt symptomer du bør se etter ved slitasje og årsakene til slitasjen. I tillegg gode tips om hva du kan gjøre for å forlenge levetiden til lamellen og om du kan bytte delen selv.

Godt å vite om drivstoffilter fra Mahle Original

30.11.2021

REKLAME – Gjesteinnlegg

Ernst Mahle, gründeren til konsernet som eier dette merket, mente at god kvalitet er det viktigste og at man alltid kan gjøre alt bedre. Med dette grunnlaget tilbyr Mahle original kundene sine innovative drivstoffiltre i originalkvalitet, med lang levetid.

Spionerer bilen din på deg?

25.08.2021

REKLAME – Gjesteinnlegg

I motsetning til mange andre enheter, har ikke biler ordet «smart» som prefiks. Dette til tross for at de er koblet til internett – og har muligheten til å samle inn og selge dataene dine til tredjeparter. Likevel er det nøyaktig det de fleste moderne biler kan gjøre.

Skal du på camping?

28.07.2021

REKLAME – Gjesteinnlegg

Er du på jakt etter et sted du kan dra på camping? Da bør du lese videre, for i denne artikkelen skal vi komme med forslag som kan passe til deg og de du reiser med. Kanskje dette er campingplasser du har hørt om før eller kanskje du oppdager noe helt nytt? Uansett så anbefaler vi deg å bli med på reisen vår!