Skal du på camping?

REKLAME – Gjesteinnlegg

Er du på jakt etter et sted du kan dra på camping? Da bør du lese videre, for i denne artikkelen skal vi komme med forslag som kan passe til deg og de du reiser med. Kanskje dette er campingplasser du har hørt om før eller kanskje du oppdager noe helt nytt? Uansett så anbefaler vi deg å bli med på reisen vår!

Dato 28.07.2021 @ 09:30

Hva skal jeg se etter?

Det er mange ting du kan se etter når det kommer til campingplasser norge, mange velger å fokusere på fasiliteter, mens for andre er det pris som er det aller viktigste. Det er jo slik at vi selv velger hva vi liker å ha fokus på og det er det ingenting galt med. Noe vi er fan av, er å finne campingplasser som ikke ligger langt unna store severdigheter eller spennende attraksjoner. Dette gjør at alternativene man kan velge i blir mange. Dette gjør at du kan gjøre ferien så opplevelsesrik som overhodet mulig.

Når det kommer til økonomi, så er det alltid lurt å være tidlig ute. En rekke campingplasser er flinke på å drive med tidligtilbud, så hvis du abonnerer på en rekke nyhetsbrev så får du nok mange gode kampanjetilbud rett inn i din innboks. Vi anbefaler deg derfor å sette deg opp på en rekke slike lister, sånn at du alltid får det beste av det beste!

 

Lovisenberg camping

Det finnes en rekke måter å benytte seg av camping på. En av de er å dra til Kragerø, nærmere bestemt Lovisenberg camping sine fasiliteter. Her finner du noe for ung og gammel. De har både camping, hytter og har en rekke aktiviteter på plakaten. Noe som Lovisenberg camping er flinke på, det er å ha tilbud inkludert i sine priser. Dette betyr at du kan få gratis inngang til ulike museum eller andre typer aktiviteter. Vi anbefaler deg å sjekke deres hjemmesider.

Det finnes mange grunner til å campe på Lovisenberg camping, blant annet er en svært god grunn at det ligger på Sørlandet. Det å dra til Sørlandet på sommeren er noe som er helt magisk i seg selv. Her kan du bade, spise den aller beste isen og bare nyte de hvite strendene. Vi er absolutt helt forelsket i Sørlandet om sommeren. Hvis du selv har dratt til Sørlandet om sommeren så skjønner du hva vi snakker om. Det er så likt sydenstemning man kan komme!

 

Vi håper du har funnet noe inspirasjon til din Norgesferie. Det er absolutt noe du kommer til å kose deg med og benytte deg av. Nordmenn bør bli utrolig mye mer flinke til å utnytte sitt eget land. Det å være turist i Norge er undervurdert. Spesielt når du ser hvor mange campingplasser som finnes rundt omkring det ganske land.

 

Så blir det en tur til Lovisenberg camping i år? Eller kanskje neste år? Uansett hva du velger, så håper vi at du får en utrolig flott ferie som bringer mange gode minner til deg og dine!