Fordelen med mobile soveplasser

REKLAME – Gjesteinnlegg

Hva er likheten mellom en romslig bil og gode sovesofaer? Begge tilbyr en mobil soveplass i tilfelle du skulle trenge det. Selv om både en bil og gode sovesofaer kanskje ikke er de mest tradisjonelle soveplassene, kan det være situasjoner hvor det er behov for flere soveplasser enn den vanlige sengen.

Dato 18.03.2024 @ 15:49

Soveplasser for uvanlige situasjoner

Hvis du for eksempel er på farten og trenger å ta en lur, kan en romslig bil være en stor fordel. Her er det viktig at du kan legge setet bakover, slik at du på denne måten kan ligge i en mer horisontal stilling. Dette vil tillate deg å ta en liten hvile av og til, hvis du for eksempel venter mellom to møter. Det er imidlertid viktig å nevne at du aldri skal sove i bilen i vintermånedene. I dette tilfellet kan bilen bli så nedkjølt at en lur i bilen kan bli livsfarlig.
Hvis du er på forretningsreise og er på farten, er det derimot en god idé å ha et nettverk av venner du kan overnatte hos. På denne måten unngår du vanskelighetene med å sove i bilen. I dette tilfellet er det en fordel hvis vennene dine eller bekjente har investert i noen gode sovesofaer. I så fall vil det være en seng ledig for deg, selv om den vanlige sengen er opptatt.

 

Kjøp gode sovesofaer og tilby gjestene dine en overnatting

Dette prinsippet gjelder også den andre veien. Hvis du sitter med en venn og har drukket en flaske vin sent på kvelden, kan det hende at vedkommende tilbyr seg å sove i bilen. Selv om bilen kan brukes i nød for en soveplass, er det mye mer nyttig hvis du har en madrass å tilby. Hvis du har investert i gode sovesofaer fra Bedre Netter, er det enda bedre. Da kan du tilby en god soveplass innendørs, hvor vennen din eller bekjenten kan hvile ut før han er klar til å kjøre igjen neste dag.
Slike gode sovesofaer er altså gode for de uventede situasjonene hvor du plutselig trenger en ekstra soveplass, i tilfelle vennen din eller bekjenten har kommet langveisfra i bil. En overnatting i bilen er dermed mest egnet for en kort lur mellom møter i sommermånedene eller om våren. Når det kommer til vinteren, er det bedre å sørge for noen ordentlige soveplasser, noe som gode sovesofaer kan garantere.