Topp 5 tips for bobilferie

REKLAME – Gjesteinnlegg

Ser du etter en morsom og rimelig ferie i år? Hvorfor ikke prøve en bobiltur?! Bobil er en fin måte å se landet på mens du nyter alle hjemmets bekvemmeligheter. Men før du kjører avgårde med bobil, er det et par ting du bør vite.

Dato 15.03.2022 @ 09:19

Photo by Willian Justen de Vasconcellos on Unsplash

 

I dette blogginnlegget vil vi dele våre 5 beste tips for bobilferier. Enten du er en førstegangs bobilfører, eller en erfaren proff, vil disse tipsene bidra til å gjøre reisen din morsommere. Så hva venter du på? Begynn å planlegge bobilferien i dag!

 

Tips #1 – Bobilutleie

Hvis du ikke eier en bobil er det ingen ting å bekymre seg over! Du kan enkelt leie en bobil til turen hos Housecar for en rimelig penge. Bare sørg for å bestille tidlig, da leie av bobiler kan fylles opp raskt, spesielt i høysesongen. Og når du er klar for å ta turen, sørg for å sjekke ut våre tips for kjøring av bobil.

 

Tips #2 – Velg din rute

Noe av det beste med bobil, er at du har friheten til å dra hvor du vil, når du vil. Men med den friheten følger litt planlegging. Før du drar ut på turen, ta deg tid til å kartlegge ruten. Dette vil hjelpe deg med å unngå overraskelser (som veistenginger eller omveier) og få mest mulig ut av tiden din.

Photo by Tim Gouw on Unsplash

 

Tips #3 – Stopp underveis

Bobilkjøring handler om reisen, så sørg for å nyte turen! Sørg for å planlegge litt tid for sightseeing og utforsking. Tross alt er det en del av moroa med å feriere med bobil. Og hvis du leter etter litt inspirasjon, sjekk ut Visit Norway sin liste over beste bobildestinasjoner.

 

Tips #4 – Vær forberedt på dårlig vær

Hvis du kjører bobil om våren eller sommeren, er tordenvær alltid en mulighet. Sørg for å holde øye med værmeldingen og ha en plan på plass i tilfelle dårlig vær. Dette kan inkludere å finne et trygt sted å parkere bobilen eller pakke sammen og kjøre på veien.

 

Tips #5 – Hold deg trygg på veien

Bobil kan være veldig gøy, men det er viktig å være trygg mens du kjører. Sørg for å følge alle trafikkregler og vær forsiktig når du passerer andre kjøretøy. Husk også på at bobilen er mye større enn en vanlig bil, og dermed også vanskeligere å styre. Og ikke glem å pakke med et førstehjelpsutstyr og noe nødutstyr for sikkerhets skyld.