Oslo Motor Show 2019 – 10 års jubileum

Da er det tiende året på rad Oslo Motor Show arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm. I år har både Hans Vidar og jeg tatt turen for å se på alt mulig spinnvilt på 2, 4 og 16 hjul med mer.

Dato 25.10.2019 @ 20:41

OMS19 holder på denne helgen fra fredag 25-27 oktober. Det holdes åpent lørdag fra 10-19, og søndag 10-17. Billetter for voksne koster 290,- per stykk, for ungdom mellom 10-15 koster det 190, og barn under 10 år går gratis inn. Dette er priser for dagsbillett og da kan du gå å se på så mye du vil, så lenge du vil. Jeg fikk satt sammen en liten filmsnutt av OMS19, så nedenfor kan du se den.

Jeg kan garantere at du som meg kommer til å bli rimelig overrasket over alt det elleville som er der ute, så jeg råder absolutt alle til å hvertfall en gang i livet, og kanskje helst i år, ta en tur til Oslo Motor Show.

For på årets messe er det omtrent alt du kan tenke deg. Her finner du klassikere, amerikanere, superbiler, sportsbiler, stancebiler, custombygde motorsykler, lastebiler, ja, omtrent alt du kan tenke deg som fins på hjul, noe som er typisk for denne motorglade messen.

I år kan du som tidligere gå fritt rundt blant de mange standene, se på diverse show på utsiden, kjøre RC-biler og prøve simulatorer av forskjellige slag. Det er ikke bare kjøretøy på hjul som er utstilt, men også mange firmaer og diverse forhandlere av bilrelaterte produkter.

Eksempelvis har Auto Motor og Sport stand, og i år fremmer de sin nye plattform for nett-tv. Veldig kjekt for deg som liker best å se på video av forskjellige ting vi driver med i bransjen.

Siden vi er i pressebransjen, fikk jeg møte opp et par timer tidligere for å knipse bilder og prate med diverse entusiaster før allmennheten fikk slippe til. Det er ufattelige mange arbeidstimer som er lagt ned i diverse bygg her, og det er mange som gjerne tar en prat om sin utstilling, og jeg opplever at mange utstillere er meget imøtekommende.

Det er ikke nødvendigvis slik på en messe som dette, at du trenger å være en veldig entusiast av noe slag, for jeg kan garantere at hver og en av dere der ute finner denne messen interessant, for her det som sagt virkelige noe for alle. Diverse motorsport er også representert, og du kan blant annet få muligheten til å møte rallysjåfører og driftingsjåfører som har hevdet seg både internasjonalt og nasjonalt.

Jeg var kun på messen i tre timer, og fikk ikke med meg alt, så bildene representerer kun et lite knippe av det som er utstilt.

Det som er verdt å merke seg, er at det har kommet utstillere fra Finland, Danmark, Sverige og til og med Østerrike, så Oslo Motor Show har virkelig blitt anerkjent rundt om i verden.

Jeg kan anbefale absolutt alle til å ta turen til årets OMS, for det er virkelig verdt turen, og jeg kan love dere at dere blir overrasket over alle de elleville byggene og kjøretøyene som er der. Eksempelvis er den faktiske filmbilen fra Mr.Bean utstilt her. Her er det og som sagt mange aktiviteter for alle aldersgrupper, så ta gjerne med barna og dyrk entusiasmen!

Mange klassikere er det å finne, og jeg skal være helt ærlig å si at jeg ikke kan navnet på alle, men det er veldig morsomt å gå rundt å titte på alle de fantastisk flotte modellene og byggene.

Du som meg hadde kanskje ikke takket nei i en tur i denne her. Herremin for et karosseri!

Fiat 500 Abarth på en liten lift fanget synet mitt. Artig å se biler utstilt på diverse firmastands.

Jeg takker for meg for i år, men sjekk gjerne ut filmen jeg lagde. Sjekk også gjerne ut Nybiltester på Instagram og Facebook, for å se mer bilder og korte filmsnutter fra årets messe. Skulle du mot formodning ikke få med deg årets show, så er det mulighet for å få med seg Oslo Motor Show neste år.