En kikk på nye BMW i3 (des 2017)

BMW har kommet med en facelift på i3, og jeg dro innom Bavaria for å hilse på den.

Dato 13.12.2017 @ 17:17

Det begynner å bli lenge siden sist jeg testet BMW i3, og nå hadde det kommet en ny modell, som jeg gleder meg til å teste før jul!
Måtte en tur innom Bavaria Arendal for å hilse på den.
Den kommer med 2 nye farger, og denne blå er en av dem. Fjernlys var runde før, men er nå i hovedlyktene, der alt nå er LED. Så har man også LED blinklys i stripedesign sånn ca der de runde fjernlysene var plassert før.


Infotainmenten er oppdatert, noe man ser ut fra «tiles» i infotainmentskjermen. Apple CarPlay er naturligvis også med.


Litt nytt også i fargedesign ved taklinja, men mer sentralt for oss i Norge er at bilen har fått enda bedre vinteregenskaper.
De ulike systemer som skal skape stabilitet og hindre spinn jobber enda bedre sammen i nye i3.


Bak har i3 fått noe endret bakfanger, samt designdetaljer som skal skape mer breddefølelse.


Interiøret i denne bilen heter «Suite», og er som før, men interiøret som heter «Lodge» skal være noe oppdatert i forhold til før, ellers er det ikke store endringer i interiøret på nye i3.


Noe som er helt nytt er i3s, som skal gi mer sportslighet. Den har noen ytre designdetaljer som skal fremheve sportslighet.
Den leveres også med sommerdekk som kommer lenger ut mot de ekstra breddede hjulbuene.
Den er noe mer senket enn vanlig i3, og man får «Sport» i kjøremodusmenyen – noe som gir litt raskere akselerasjon fra 0-100 også.


Akkurat denne bilen skulle til en kunde på Island, og der er det ikke så kjipe avgifter på hybridversjonen av i3, det er derfor denne har 2 lokk på bilens høyre side.
I fronten her ser man noe mer sportslig styling enn på vanlig i3.

Gleder meg til å teste den nye i3s til uka, så bare følg med så kommer det flere og bedre bilder og mer informasjon om bilen.

Takk til Bavaria Arendal for titten, og el-bil-praten!

Annonse