Volvo Selekt – Premium bruktbiler

Annonsørinnhold fra Frydenbø Bilsenter AS

Dato 17.03.2020 @ 23:41

NÅR DU KJØPER EN VOLVO SELEKT-BIL, KJØPER DU EN AV VÅRE ALLER BESTE BRUKTBILER

 

En Selekt-bil er en pent brukt Volvo som velges ut av Frydenbø sitt kvalitetsteam etter en omfattende liste kvalitetskrav fra fabrikken. Det er med andre ord bare våre beste bruktbiler som får betegnelsen Selekt.

 

I tillegg til den omfattende nye garantiordningen får alle Volvo Selekt-biler de nyeste programvareoppdateringer og Volvo-godkjente kontroller for at de skal overholde merkets standarder til sikkerhet, ytelse og utseende. Bilene får også veihjelp i hele Europa, og bytterett inkludert i prisen. I Selekt-programmet brukes det kun originaldeler fra Volvo Cars.

 

Garantiordningen gjelder både norsk-solgte, og importerte Volvo. Eneste kravet er at bilen har fulgt service- og vedlikeholdsprogrammene fra fabrikken.

 

Vi har mange Selekt-biler på plass i våre butikker, og våre dyktige medarbeidere står klar til å bistå deg med å finne drømmebilen.

 

Frydenbø solgte gjennom sine åtte bilsentre over 3000 brukte biler i 2018. Vi har vi kompetansen, viljen og systemene for å følge deg opp gjennom hele bilholdet.

 

OMFATTENDE KVALITETSSJEKK OG OPPDATERINGER

 

Hver Selekt-bruktbil må gjennom en streng kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende. I Frydenbø bruker vi kun Volvo Originaldeler, slik at din Volvo forblir 100% Volvo. Hver bil oppdateres med nyeste programvare. Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne og sørger for at Selekt-bilen har optimal funksjonalitet.

 

VOLVO SELEKT GARANTI

 

Som sertifisert Volvo-forhandler kan vi tilby Volvo Selekt Garanti – en av de mest omfattende bruktbilgarantier tilgjengelig. Garantien har samme innhold som nybilgarantien, 5 år/100.000 km, men kan oppgraderes til 7 år/150.000 km. Volvo Selekt-garanti gir dekning over hele Europa, og gir deg ro i sjelen uansett hvor du er.

 

12 MND VOLVO VEIHJELP

 

Inkludert i Selekt-tilbudet er også 12 måneders Volvo Veihjelp. Uansett hvor du kjører innenfor det europeiske kontinentet, vil du motta assistanse 24 timer i døgnet. Fra et punktert dekk til en trafikkulykke – om du står fast hjemme eller langs veien – du kan stole på Volvo hjelper deg, for å få deg i bevegelse igjen.
Volvo Veihjelp

 

GARANTERT FORNØYD

 

Vi er forpliktet til å sørge for at du er 100% fornøyd med din Volvo Selekt-bil. Derfor har bilen 30 dagers bytterett. Hvis du er misfornøyd med din Selekt-bruktbil innen 30 dager eller 1.500 kilometer, det som først inntreffer, vil du kunne bytte bilen til en annen bil av tilsvarende verdi.

 

Vi gleder oss til å vise deg våre Volvo Selekt bruktbiler.

 

Se våre bruktbiler her!