Test av Skoda Rapid Spaceback (juni 2015)

Nesten litt rart at ikke flere kjøper Rapid Spaceback!?!

Dato 17.06.2015 @ 11:53


Møt Skoda Rapid Spaceback, premien i «Sommerens villeste PrøveTour» som Skoda har satt i gang, og det er flere trekninger før hovedtrekningen som skjer 17/7-2015.
Du kan også vinne en tur til Tour deFrance der Skoda er en av hovedsponsorene. Så meld deg på, og prøvekjør en Skoda du også!

Jeg som liker både bil og sykkel MÅTTE jo sjekke dette litt nærmere, og jeg må innrømme at jeg aldri hadde testet en Skoda Rapid Spaceback før, så det var på tide!


Førersetene er helt ok, men ville nok testet Dynamic Sportsseter. Veldig greit med plass, minnet plassmessig om Audi A3 Sportback.


Baksetet kan fungere fint for en barnefamilie med 2 barn, men kanskje litt trangt med 3 små bak der?


Trivelig er et ord som går igjen i hodet mitt når jeg skal beskrive bilen, den har et trivelig utseende, er også overraskende trivelig å kjøre denne bilen.
Pappa har hatt noen Audier, og det var en del Audi/VW deler i bilen jeg dro kjensel på. Velprøvde deler som man har erfaring med fungerer fremfor nytt og uprøvd utstyr – kan det kanskje gi mer bil for pengene og mer fornøyde kunder mon tro?


Overraskende dypt bagasjerom, her får du plass til mye mer enn du trodde før du åpnet bagasjerommet. Litt billig plast her og der, men på et finurlig vis blir det likevel mye mer trivelig enn i Suzuki Vitara synes jeg.


Med et godt og komfortabelt ratt, og et presist og godt gir, og en morsom TSI bensinmotor får du lett en trivelig tur med Skoda Rapid Spaceback.
Med priser fra 225 400 kan jeg ikke forstå annet enn at du her får veldig mye bil for pengene. Ikke markedets mest moderne bil, men moderne nok for de aller fleste.

Bilen jeg fikk prøve hadde en del ekstrautstyr, som til sammen kostet like mye som ETT av tillegsutstyrsvalgene på BMW 2-serie Gran Tourer, så også der får du mye for pengene. Godt under 245 000 med navi, sun-set mørke ruter bak, vinterdekk på alufelg og litt til er virkelig ikke galt. Man kan frese på med DSG og større motor, og såvidt bikke 300 000 om man slenger på alt utstyr.


Velkjent nøkkeldesign – selv om det ikke er nytt er nøkkeldesignet her mye finere enn mange av de nyere bilene.


Enten du skal kjøre i byen eller på landet vil du trives med en Skoda Rapid Spaceback – prøv den da vel, så kan du risikere å vinne en 17/7!

Tusen takk til Gromstad Motor Stoa for lånet av bilen!

Annonse
Bilmerke:
Drivstoff: