Test av Audi A1 Sportback (mai 2014)

Audi A1 Sportback ser kul ut og man kan få gode leasingpriser på dem.

Dato 31.05.2014 @ 09:07


Jeg vet ikke helt hva det er med Audi, men jeg liker veldig godt utseendet på dem. Må innrømme jeg ikke har fulgt nøye med på A1, og var ikke klar over SportBack utgaven som er svært praktisk i forhold til 3 dørs-varianten som var først ute.


Kanskje en litt kort sittepute for noen, men vinkelen er fin (kan ikke justeres). Audi er gode på interiørkvalitet, og du merker du er i en Audi her!


Baksetet er noe i overkant snaut med tanke på bakovervendt barnesete, men når man ikke har bakovervendte barneseter vil det kunne fungere fint.


Baggasjerommet rommer nok faktisk en del i forhold til de to el-bilene jeg har testet, uten å oppleves som påtrengende stort.
Den skrå bakluka stjeler noe av plassen i høyden i baggasjerommet.


Stilig småbil synes jeg! Svært god å kjøre, sprek og morsom bensinmotor – men forbruket kan fort vippe over 0,6 om du velger å more deg med motoren.
Leasingprisen kommer på 1400 inklusive termingebyret og en del ekstra utstyr inkludert. Det er ikke galt for en så kul bil!
Men nå er bensin en del dyrere enn diesel, og forbruket blir også fort lavere på diesel, og når den er litt liten i baksetet ble den litt uaktuell for oss i denne omgang.

Er du på jakt etter liten bil MÅ du prøve en Audi A1! Liker du bilkjøring liker du veldig fort Audi A1!

Lånte også denne for en kortere tur, og kan dermed ikke lage +/- liste på den.

Annonse
Bilmerke:
Drivstoff: