Skoda Vision E på besøk i Arendal (aug 2018)

Fikk mildt sagt hakeslepp da jeg så på Facebook i går at Vision E var i Arendal, så da måtte jeg jo bare hilse på den!

Dato 14.08.2018 @ 13:25

Arendalsuka startet i går, og i den forbindelse kom altså Skoda Vision E også til Arendal. For de som ikke bor alt for langt unna så er den her i dag (tir 14/8) fram til kl 17, og den er her i morgen.
Møller Mobility Group har lagt ut litt informasjon om besøket på sine nettsider.

Da jeg så bilder av Skoda Vision E undret jeg meg over hvofor de skulle ha «knust glass» over alt, som pynt. Når man ser den i virkeligheten ligner det mer på stripene man finner inne i is enn på knust glass. LED-belysningen gjør det til et ganske så stilig designelement, så får vi se om produksjonsmodellen får med seg noe av dette fra konseptbilen som besøker Arendal.

Ved siden av Vision E sto det en prototype/testbil av Audi e-tron i kamuflasje og med tildekket dashbord, litt sånn «joda, jeg er her, men ikke se på meg, for jeg er bare nesten ferdig»… mer stas å se på konseptbilen i januar for å være helt ærlig. Kommer en egen liten sak om Audien, men det jeg ville få fram her var at det igrunnen var Skodaen som «stjal showet». Kanskje ikke alle som faller for akkurat denne fargen, men de lekre linjene var det lett å falle for.

Jeg filmet litt også, så her kan du se litt mer levende bilder av Skoda Vision E:

Ganske moro for en som bor i Grimstad å få oppleve 2 Norgespremierer på bilfronten i Arendal!

Innvendig var det mye lekkert å se på for en som er glad i design, samtidig som jeg kjente igjen enkelte elementer fra andre bilmerker, men det må være lov.

Skoda sine tanker om fremtiden ser gode ut, trivelig, luftig, gode skjermer og stilig design.

Kan se ut til at man tenker seg ladeplater bak også, slik at lading blir lett tilgjengelig uten ledningsrot for de som sitter i baksetet. Mistenker de fancy bakstolene ofres på det praktiske alter og blir en mer vanlig 3-seter, men at ladeplater bak kanskje er noe de tar med seg videre fra konseptbilen.

Av sikkerhetsmessige grunner mistenker jeg også at det kommer en noe annen løsning for skille mellom bagasjerom og folk i bilen. Bilens design gjør at bilen neppe vinner priser for største bagasjerom, men det blir nok greit med plass likevel. Skoda vil informere deg om fremdriften for Vision E på sine nettsider for bilen. Så langt vet vi lite annet enn at de ser for seg en rekkevidde på inntil 500km og at den skal være klargjort for å kjøre selv.

Må si jeg gleder meg til å følge utviklingen av Skoda Vision E videre, det var en opplevelse å se den «live». Håper den ferdige bilen har med seg mye fra den stilige konseptbilen.

Annonse
Kategori:
Bilmerke:
Drivstoff: