En liten kikk på nye BMW X2 (feb 2018)

BMW X2 har lansering 3/3-18, men jeg tok meg en tur på en førpremiere.

Dato 15.02.2018 @ 19:00

Bavaria i Arendal hadde en egen førpremiere for de som følger dem på Facebook torsdag 15/2 på ettermiddagen, før de tok på dekke på bilene som de ikke tar av før 3/3.

Kul front og stilig fra siden, noe lavere enn X1 og noe kortere også, så X2 velger du ikke på grunn av at den er så diger, men nettopp fordi den er lavere, kortere og har bedre kjørefølelse. Har ikke testet akkurat den kjørefølelsen enda, men etter 3/3 engang skal jeg nok få til det også.

Ganske så stilig bak også, og logoen kan som på 1-serie brukes for å åpne bagasjerommet, dermed slipper man en ekstra glipe nederst på bagasjeromslokket til åpneren. Jeg skulle vel også ønske at de la inn ryggekameraet der, som hos VW, for vi har mye slapsete veier på vinteren som har en tendens til å grise til ryggekameralinsa.

Helt greit bagasjerom, og det er ekstra plass under gulvplata.
Skal være mulig å vifte med tærne under bakre støtfanger for å få opp bagasjerommet.

Var litt matter og førstehjelpsutstyr og slikt under plata i bagasjerommet. Rommer en del.

De hadde en sort versjon av bilen utstilt også, så jeg tok noen bilder av den, så du kan se hvordan bilen blir med en annen farge enn hvit.


Her er det noen grå detaljer som var hvitlakkert på den hvite bilen.
Kule felger! Likte de her!

Komfortabelt sete i alcantara, el-sete med minnefunksjon er min favoritt, da vet du at du finner tilbake til din favorittinnstilling selv om andre kjører bilen en gang innimellom.

Førermiljøet kan vel defineres som et hakk mer moderne enn i X1. Samtidig vil det vel være å ta i litt å si at det er revolusjonerende moderne.
Kan jo hende det er noen fancy funksjoner der jeg finner ut av når jeg tester bilen senere.

Baksetet føles ikke veldig rommelig for min del, jeg kommer greit inn, men har vel ikke så mye å gå på noen vei.
Tror de fleste under 180 cm vil føle at baksetet er helt fint.

Denne vinklingen av karosseriet over lykta var litt ny for meg, litt usikker på om alle forelsker seg i den løsningen, men bortsett fra det var den en fin bil som jeg ser fram til å få testet om ikke alt for lenge.

 

Annonse
Kategori:
Bilmerke:
Drivstoff: