Har henta ny bil i dag – Citroën Grand C4 Picasso!

Stas å hente ny familiefrakter.

Dato 27.10.2014 @ 10:22


I dag ble BMW byttet ut med Citroën Grand C4 Picasso.

+
God plass er svært positivt med tanke på langtur med ungene, komfortabel bil med skinnseter og massasje i forsetene, mer utstyr og mer moderne enn BMW’en, den er ny og har garanti i 5 år, lavt forbruk gjør langturer rimeligere enn de var før.


Den har ikke en motor jeg kan definere som veldig sprek/sterk, og det er klart at dette ikke er et sportslig valg. Den har ikke firehjulstrekk, men det har Golfen vår, så da kommer kona seg greit på jobb på vanskelige vinterveier på Hisøya. Setene foran har noe færre innstillingsmuligheter. Musikkanlegget når ikke helt opp til BMW sin premium HiFi standard når det gjelder lydkvalitet, selv om lyden er god.

Det er alltid spenning forbundet med det å prøve et bilmerke man ikke har testet før, og nå prøver vi Citroën for første gang. Satser på at det blir en positiv opplevelse, er i hvertfall veldig hyggelige folk på Grimstad Bil.

Har også utforsket dette med bloggen, og fant ut at det var mulig å skrive innlegg og tjene penger dersom folk faktisk brukte lenken jeg la ut.
Mye rare lenker der inne, men fant ihvertfall en der jeg har svært god erfaring selv med å handle, så da har jeg ikke noe i mot å anbefale dem til andre.

Jeg vet ikke om det at jeg har hentet ny bil får deg til å komme på at du skulle hatt en film eller CD eller bok, men dersom du kommer på det, så blir jo jeg svært glad om du bruker lenken under her til CDON.com svært så aktivt – på forhånd tusen takk!

Annonse