Bilder av Ny Audi Q5 (des 2016)

Audi Q5 var på besøk hos Gromstad, så da tok jeg turen.

Dato 05.12.2016 @ 15:05


Jeg var en tur innom Gromstad Auto i Arendal i dag (mandag 5/12) for å titte litt på Audi Q5 som var på besøk for en «førpremiere».

Det vil si at man kan sitte i bilen, se på den fra alle vinkler og kanter, og bestille den om man vil.
Biler for prøvekjøring kommer mot slutten av januar 2017.


Det ble rigget i lokalene for førvisningen, men showet skulle starte kl 10:00 – og jeg var opptatt resten av dagen, så stakk innom på morgenkvisten for å knipse noen bilder av bilen til bloggen.

For deg som bor i Arendal så holder de på hos Gromstad til ca kl 18 i dag, men skulle du bo en annen plass kan du se HER når de kommer på besøk med Q5 en plass nær deg.


Q5 har nå fått mye av det samme utstyret som Q7, med Virtual Cockpit, lading trådløst i midtkonsollen mellom setene, touchpad (type stor) foran girspaken, og sikkert mye mer som jeg ikke husker i farten her.


Plassen ligger naturlig nok noe under Q7, men det er ikke aller mest merkbart i forsetet tror jeg. Startprisen i grunnversjon starter på 615 000 med 2 liters 190 hesters diesel med S tronic automatgir. Går du opp til «Sport og design» starter den på 648 000 med samme motor. Med 2 liters bensin med 252 hk blir startprisene 752 800 i grunnversjon og 789 400 i «Sport og design». I 2018 kommer den som e-tron, ladbar hybrid, og det kan jo da muligens føre til ca 70-80 tusen i lavere avgifter til staten.


Mulig jeg er litt rar, men jeg synes det var ganske stilig med Audi-logo som lyser opp bakken når du skal inn en dør, her kan man få lys uten mønster også naturligvis, eller man kan få skriften «Quattro». Ikke dumt å ha noe som drar fram smilet og gleden hver gang du åpner en dør.


Baksetet er todelt, 40/60, og kan skyves i lengderetningen. 40-delen er som du ser her bak passasjersetet foran.

Det er yttersetene bak som har isofix.


Stilig symmetrisk design bak på bilen. Liker designet på nye Q5 godt.


Bør være grei plass til bagasje baki her.


Jeg skal naturligvis skrive mer om Q5 når jeg får testet den på veien. Mistenker etter dagens kjappe treff med bilen, at det blir en meget trivelig test.

Ta turen innom din Audi-forhandler og hils på nye Q5 du også, anbefales!

Annonse