Historien bak Nybiltester

I 2014 skulle vi gå fra 1 stasjonsvogn til 2 biler, en for småkjøring og en for lengre turer med våre 3 barn. I den forbindelse testet jeg mange ulike biler for å finne beste kombinasjon for våre behov og vår økonomi.
Slik startet jeg med bilblogging, og siden har det lenge vært en hobby. Sent på høsten 2017 valgte jeg å forsøke å få dette til å bli det jeg i hovedsak jobber med, så får vi se om det kan gå.

Når det kommer sponsede innlegg vil jeg skrive hva som er sponset i forbindelse med innlegget, slik at du som leser vet hvor uavhengig jeg er til enhver tid.
Ingen som sponser meg på noe vis styrer noe i forhold til hva jeg skriver, det vil alltid være min personlige mening som fremkommer.

Min tanke bak å bruke ordet test er at jeg prøver en bil, eller noe utstyr i en begrenset periode uten noen bestemte kriterier. Jeg har for vane å bruke ordet teste noe om å prøve noe. En journalist sa til meg at ordet test helst skal inneholde bestemte kriterier, at man for eksempel kjører alle biler samme strekning, på samme forhold, like fort… men det blir litt utenfor hva jeg har mulighet til å få til i praksis. Jeg skal etter beste evne forsøke å spesifisere premissene for mine tester/prøvekjøringer, men gi meg gjerne beskjed om jeg bommer, så skal jeg få rettet opp i det så raskt jeg kan.

Vil du vite litt mer om meg kan du se et intervju som «Live med Oddvar» gjorde med meg.
Ellers har jeg også vært en tur innom God Morgen Norge på TV2 i forbindelse med lanseringen av influens.no – et bloggsamarbeid for bloggere som er over 40 år, og som lager blogger med godt innhold.

Om Hans Vidar Levinsen - Nybiltester

1973-modell, som ble gift med Line i 1994, og har 3 barn fra 2005, 2009 og 2012, noe som natulig nok påvirker valg av biler vi eier.
Har jobbet 19 år som lærer i vgs, mest økonomiske fag og entreprenørskap og bedriftsetablering, men også geografi og geofag x.
Min faglige bakgrunn handler dermed ikke om bil, men jeg kunne navn på diverse bilmerker før jeg kunne navn på ulike farger, så bilinteressen har alltid vært der.

Ønsker du å få til et samarbeid, ta kontakt – kontaktinfo i bunnen av bloggen.